In één van de mooiste gebieden in Noord Limburg ligt het dorp Sevenum. Groepsaccomodatie de Elsbeemden heeft natuurlijk veel voorzieningen op eigen terrein, maar de omgeving is ook zeker de moeite waard. Wij hebben de leukste activiteiten voor u geselecteerd:

Supermarkten
Op nog geen 5 minuten ligt Sevenum met een aantal supermarkten zoals; Jan Linders, Jumbo en Aldi.

Subtropisch zwembad Het Meerdal
Op nog geen 15 kilometer afstand van de Elsbeemden vindt u Het Meerdal, onderdeel van Center Parcs. In het subtropische zwemparadijs van Het Meerdal kunt u zich heerlijk uitleven met uw familie, vrienden of gezin. Het Aqua Mundo van Center Parcs biedt waterpret voor jong en oud met een wildwaterbaan, een golfslagbad en een familieglijbaan.

Kasteelboerderij Arcen
Stap eens in de auto met uw collegae of verenigingsleden tijdens een bezoekje aan de Elsbeemden. Binnen twintig minuten bent u bij Kasteelboerderij Arcen. Bent u klaar voor een bijzondere beleving? Voor uw teambuilding, samenwerkingsactiviteit of productpresentatie op speciale wijze bent u bij de Kasteelboerderij aan het juiste adres.

Attractiepark Toverland
Attractiepark Toverland ligt op nog geen 4 kilometer afstand van groepsaccomodatie de Elsbeemden. Voor een dag vol avontuur en spanning neemt u uw vrienden, familie of gezin mee naar attractiepark Toverland in Sevenum. Het park heeft attracties voor jong en oud zodat iedereen het naar zijn zin heeft.

Hertog Jan Brouwerij
De Brouwerij van Hertog Jan is een rit van bijna dertig kilometer meer dan waard. Ga langs voor een speciale rondleiding en proef het pas gebrouwen Hertog Jan bier. Beleef de passie waarmee al meer dan 100 jaar bier gebrouwen wordt in Arcen.

Recreatiepark de Schatberg
Een paar minuten in de auto of op de fiets en u bent bij recreatiepark de Schatberg. Het park bestaat onder andere uit een mini haven, waterskibaan en een zwembad. De vele speelgelegenheden voor de kinderen zorgen voor een heerlijk ontspannen uitje met familie, gezin of vrienden