Bedrijfsfeesten

Gezellig met collegae een dag, avond of zelfs weekend weg? Bedrijfsfeesten kunnen bijzonder goed gevierd worden bij Kampeerboerderij de Elsbeemden in Sevenum. De groepsaccommodatie heeft veel voorzieningen en is geschikt voor elk denkbaar bedrijfsfeest.

Ideale omgeving voor bedrijfsfeesten

Iedereen heeft wel eens een bedrijfsfeest meegemaakt. Gezellig met uw collegae uit eten, samen een drankje doen of bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit. Bedrijfsfeesten zijn er in alle soorten en maten. Maar waar kunt u bedrijfsfeesten nou het beste houden? In Sevenum vindt u Kampeerboerderij de Elsbeemden: een unieke en knusse kampeerboerderij en groepsaccommodatie. Het terrein is maar liefst 5 hectare groot en bestaat uit speelweiden, sportvelden en recreatiezalen. Kampeerboerderij de Elsbeemden is de ideale omgeving voor een geslaagd bedrijfsfeest.

Bedrijfsfeesten bij Kampeerboerderij de Elsbeemden

Of u nou een klein bedrijf heeft of juist feest wilt vieren met een grote groep, u kunt altijd terecht bij Kampeerboerderij de Elsbeemden. De zalen in onze twee gebouwen zijn erg geschikt voor bedrijfsfeesten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze recreatiezaal met muziekinstallatie, de bar of juist de eetzaal. In overleg met ons kan de indeling van de zaal aangepast worden. Wilt u blijven slapen na een bedrijfsfeest? Ook dat kan. Kampeerboerderij de Elsbeemden is een groepsaccommodatie en u kunt met 80 personen in de kampeerboerderijen overnachten. Natuurlijk mogen activiteiten niet ontbreken op bedrijfsfeesten. Bij mooi weer kunt u sportactiviteiten zoals een zeskamp of voetbaltoernooi prima houden op ons sportveld of de speelweide. Ook een kampvuur is zo gemaakt op onze kampvuurplaats. Daarnaast kunt u genieten van ons terras met buitenbar. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Laat Kampeerboerderij de Elsbeemden uw bedrijfsfeest organiseren

Kampeerboerderij de Elsbeemden is een unieke locatie voor uw bedrijfsfeesten en wij zijn van alle markten thuis. Wij denken graag met u mee over activiteiten en uw verblijf bij Kampeerboerderij de Elsbeemden. Bedrijfsfeesten organiseren kan een lastige klus zijn. Laat u dit liever aan ons over? In overleg met u regelen wij verschillende activiteiten en zorgen wij dat uw bedrijfsfeest niet meer stuk kan. Kampeerboerderij de Elsbeemden ligt in het dorp Sevenum, u heeft hier alle ruimte om te doen en laten wat u wilt. De bedrijfsfeesten worden naar uw wens ingevuld. Zo kunt u natuurlijk lekker eten en dansen. In de recreatie- of eetzaal is hier genoeg ruimte voor. Ook met een kleinere groep kunt u terecht bij Kampeerboerderij de Elsbeemden. In de knusse kampeerboerderijen voelt u zich snel op uw gemak. U kunt de ruimtes per dag huren zodat u nooit teveel betaalt.

Meer informatie bedrijfsfeesten

Bent u benieuwd naar de bedrijfsfeesten bij Kampeerboerderij de Elsbeemden? Of heeft u nog vragen over de bedrijfsfeesten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak om de locatie te bekijken. U bent van harte welkom.