Gezellig met collega's een dag, avond of zelfs weekend weg? Bedrijfsfeesten kunnen bijzonder goed gevierd worden bij groepsaccomodatie de Elsbeemden in Sevenum. De groepsaccommodatie heeft veel voorzieningen en is geschikt voor elk denkbaar bedrijfsfeest.

Ideale omgeving voor bedrijfsfeesten
Iedereen heeft wel eens een bedrijfsfeest meegemaakt. Gezellig met uw collegae uit eten, samen een drankje doen of bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit. Bedrijfsfeesten zijn er in alle soorten en maten. Maar waar kunt u bedrijfsfeesten nou het beste houden? In Sevenum vindt u groepsaccomodatie de Elsbeemden: een unieke en knusse groepsaccomodatie en groepsaccommodatie. Het terrein is maar liefst 5 hectare groot en bestaat uit speelweiden, sportvelden en recreatiezalen. Groepsaccomodatie de Elsbeemden is de ideale omgeving voor een geslaagd bedrijfsfeest.

Bedrijfsfeesten bij groepsaccomodatie de Elsbeemden
Of u nou een klein bedrijf heeft of juist feest wilt vieren met een grote groep, u kunt altijd terecht bij groepsaccomodatie de Elsbeemden. De zalen in onze twee gebouwen zijn erg geschikt voor bedrijfsfeesten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze recreatiezaal met muziekinstallatie, de bar of juist de eetzaal. In overleg met ons kan de indeling van de zaal aangepast worden. Wilt u blijven slapen na een bedrijfsfeest? Ook dat kan. Groepsaccomodatie de Elsbeemden is een groepsaccommodatie en u kunt met 80 personen in de groepsaccomodatieen overnachten. Natuurlijk mogen activiteiten niet ontbreken op bedrijfsfeesten. Bij mooi weer kunt u sportactiviteiten zoals een zeskamp of voetbaltoernooi prima houden op ons sportveld of de speelweide. Ook een kampvuur is zo gemaakt op onze kampvuurplaats. Daarnaast kunt u genieten van ons terras met buitenbar. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Laat groepsaccomodatie de Elsbeemden uw bedrijfsfeest organiseren
Groepsaccomodatie de Elsbeemden is een unieke locatie voor uw bedrijfsfeesten en wij zijn van alle markten thuis. Wij denken graag met u mee over activiteiten en uw verblijf bij groepsaccomodatie de Elsbeemden. Bedrijfsfeesten organiseren kan een lastige klus zijn. Laat u dit liever aan ons over? In overleg met u regelen wij verschillende activiteiten en zorgen wij dat uw bedrijfsfeest niet meer stuk kan. Groepsaccomodatie de Elsbeemden ligt in het dorp Sevenum, u heeft hier alle ruimte om te doen en laten wat u wilt. De bedrijfsfeesten worden naar uw wens ingevuld. Zo kunt u natuurlijk lekker eten en dansen. In de recreatie- of eetzaal is hier genoeg ruimte voor. Ook met een kleinere groep kunt u terecht bij groepsaccomodatie de Elsbeemden. In de knusse groepsaccomodatieen voelt u zich snel op uw gemak. U kunt de ruimtes per dag huren zodat u nooit teveel betaalt.

Meer informatie bedrijfsfeesten
Bent u benieuwd naar de bedrijfsfeesten bij groepsaccomodatie de Elsbeemden? Of heeft u nog vragen over de bedrijfsfeesten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak om de locatie te bekijken. U bent van harte welkom.

  • Volledig verbouwd
  • Vanaf 20 tot 80 personen
  • Knusse en ruime locatie
  • Kampvuurplaats
  • Ruim 5 hectare grond
  • Aangrenzend natuurgebied
  • Vele activiteiten in de buurt
Meer informatie