Studentenverenigingen zijn volop aanwezig in Nederland. Met zijn allen een weekend weg hoort er dan ook bij. Als studentenvereniging wil je natuurlijk het liefst in een groepsaccomodatie overnachten. Groepsaccomodatie de Elsbeemden is daar perfect voor dankzij de grote slaapzalen, recreatieruimte en terras.

Overnachten met studentenverenigingen
Met jullie studentenvereniging overnachten in een knusse maar ruime groepsaccomodatie? Groepsaccomodatie de Elsbeemden bestaat uit twee hoofdgebouwen met beiden plaats voor 40 personen. Met 80 personen kunnen jullie slapen in de ruime slaapzalen met stapelbedden. Studentenverenigingen willen natuurlijk niet al te duur overnachten. Groepsaccomodatie de Elsbeemden heeft aantrekkelijke tarieven met veel mogelijkheden. De groepsaccomodaties kunnen per weekend of midweek geboekt worden. In overleg met ons is veel mogelijk. Willen jullie bijvoorbeeld dat het ontbijt geregeld wordt? Groepsaccomodatie de Elsbeemden helpt graag. Ook voor een gezamenlijke barbecue zijn studentenverenigingen bij ons aan het juiste adres. Met alleen het slapen heb je natuurlijk nog geen geslaagd studenten weekend. Overdag kan er gebruik gemaakt worden van onze sport- en speelvelden, het terras en een buitenbar.

Studentenverenigingen en activiteiten
Activiteiten mogen natuurlijk niet ontbreken als jullie een leuk weekend weg willen met de studentenvereniging. Hoe klinkt een zeskamp op eigen terrein, een survivaltocht of een voetbaltoernooi op ons voetbalveld met goals? Wij denken graag met jullie mee over de mogelijkheden bij groepsaccomodatie de Elsbeemden. Binnenactiviteiten kunnen in de recreatieruimte gedaan worden. Zo kunnen jullie gebruik maken van de muziekinstallatie en de televisie, waarbij een bonteavond zo geregeld is. Ook is er een tafelvoetbaltafel aanwezig. Na een lange en drukke dag is het heerlijk vertoeven bij de kampvuurplaats. Met een drankje en een muziekje maak je de avond compleet. Willen jullie als studentenvereniging niet de hele avond op het terrein blijven? Dan kunnen jullie op zaterdagavond bijvoorbeeld met de uitgaans-bus naar een discotheek in de buurt gebracht worden.

Voorzieningen voor studentenverenigingen
Als studentenvereniging kom je niet bij alle groepsaccomodaties binnen. Groepsaccomodatie de Elsbeemden doet daar niet moeilijk over. Studentenverenigingen kunnen gebruik maken van alle faciliteiten op het terrein van groepsaccomodatie de Elsbeemden. Zo hebben gasten de beschikking over 14 douches en 6 toiletten. Daarnaast kunnen jullie gebruik maken van de professionele keuken met vaatwasser, 6 pits kookplaat, magnetron, koelkast en oven. Als jullie liever niet zelf jullie maaltijden bereiden dan kunnen we in overleg ontbijt, lunch en diner voor jullie studentenvereniging regelen. Ook het terras met buitenbar staat tot de beschikking van de studentenvereniging. Mogelijkheden genoeg om er een geslaagde dag, weekend of zelfs midweek van te maken.

Meer informatie studentenverenigingen
Studentenverenigingen die meer informatie willen over activiteiten of overnachtingen kunnen vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook zijn studentenverenigingen altijd welkom om onze locatie vooraf te bezichtigen. Maak dan telefonisch een afspraak met ons.

Covid-19 Maatregelen

Vanwege Corona zijn er een beperkt aantal personen toegestaan.

Alle maatregelen >

  • Volledig verbouwd
  • Knusse en ruime locatie
  • Vuurtonnen
  • Ruim 5 hectare grond
  • Aangrenzend natuurgebied
  • Vele activiteiten in de buurt
Meer informatie