Een overnachting in een groepsaccomodatie? Groepsaccomodatie de Elsbeemden heet u van harte welkom. In het dorpje Sevenum ligt onze knusse maar ruime groepsaccommodatie. Voor studentenverenigingen, families, bedrijven, sportverenigingen, scholen en scoutinggroepen is het hier prima vertoeven.

Mogelijkheden overnachting
Groepsaccomodatie de Elsbeemden is een groepsaccommodatie die beschikt over twee hoofdgebouwen. De groepsaccomodatieen hebben slaapzalen met stapelbedden. In elke boerderij is plaats voor 40 personen. Overnachtingen kunnen geboekt worden voor schoolreisje, bedrijfsweekenden, familieweekenden of bijvoorbeeld trainingskampen. Vanaf 20 tot 80 personen kunt u terecht bij groepsaccomodatie de Elsbeemden. Wanneer u overnachtingen boekt bij groepsaccomodatie de Elsbeemden kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de overige voorzieningen zoals de recreatieruimte, de eetzaal, het terras en de kampvuurplaats.

Voor wie is de overnachting?
Overnachten in groepsaccomodatie de Elsbeemden is geschikt voor jong en oud. Iedereen zal het hier naar zijn zin hebben. De rust, ruimte en de natuur zijn geschikt voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Met een natuurorganisatie kunt u prima blijven overnachten en overdag een uitstapje maken naar het naastgelegen natuurgebied Elsbeemden. Niet alleen de rust en de ruimte maken onze groepsaccommodatie zo speciaal. Ook de faciliteiten en de omvang van onze locatie zijn interessant voor grote groepen. Ruim 5 hectare grond maken onze groepsaccommodatie tot de perfecte locatie voor grote families en schoolkampen. Met uw school of familie kunt u overdag gebruik maken van de grote sportvelden en speelweide. Sportieve activiteiten zijn zo geregeld en de dag kan beginnen. Houd een voetbaltoernooi op ons voetbalveld of doe een survivaltocht in de omgeving. Wij helpen u graag bij het uitvoeren van uw wensen. Overnachten kan in de groepsaccomodatie.

Overnachting en recreatie
Met alleen een overnachting bent u natuurlijk nog niet klaar. Want wat is een familieweekend zonder een zeskamp of een scoutingskamp zonder een survivaltocht? Bij groepsaccomodatie de Elsbeemden heeft u genoeg keuze uit activiteiten. U kunt zelf bepalen wat u wilt ondernemen. Op onze ruime sport- en speelvelden kunt u leuke sportieve activiteiten ondernemen maar u kunt ook gebruik maken van de recreatiezaal. In de recreatiezaal kunt u gebruik maken van de televisie, een muziekinstallatie en een tafelvoetbaltafel. Niet de hele dag op het terrein van groepsaccomodatie de Elsbeemden blijven? In de omgeving zijn veel uitstapjes mogelijk. Zo grenst groepsaccomodatie de Elsbeemden aan het natuurgebied de Elsbeemden waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Een attractiepark bezoeken behoort ook tot de mogelijkheden. Zo zit het attractiepark Toverland in de buurt en kunt u ook met uw familie naar recreatiepark de Schatberg. Golven is ook mogelijk, met een 18 holes golfbaan of een midgetgolfbaan in de omgeving is er voor ieder wat wils. Toch liever een duik nemen? Dat kan in het subtropische zwembad in Sevenum.

Meer informatie overnachting
Bent u nieuwsgierig geworden naar de overnachtingen bij groepsaccomodatie de Elsbeemden of naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak om onze locatie te bezichtigen.

Covid-19 Maatregelen

Vanwege Corona zijn er een beperkt aantal personen toegestaan.

Alle maatregelen >

  • Volledig verbouwd
  • Knusse en ruime locatie
  • Vuurtonnen
  • Ruim 5 hectare grond
  • Aangrenzend natuurgebied
  • Vele activiteiten in de buurt
Meer informatie