Uitjes sportverenigingen

Een uitje met uw sportvereniging? Waar kunt u dit het beste doen en hoe ziet zo’n uitje er dan uit? Kampeerboerderij de Elsbeemden is een groepsaccommodatie met veel mogelijkheden. Voor uw sportverenigingsuitje is dit de perfecte locatie.

Wat zijn uitjes voor sportverenigingen?

Uitjes voor sportverenigingen zijn natuurlijk heel divers. U kunt een dagje weg gaan met de vereniging maar u kunt ook een sportief weekend plannen. Wat u ook wilt doen met uw sportvereniging: u kunt altijd terecht bij Kampeerboerderij de Elsbeemden in Sevenum. Wij zijn een groepsaccommodatie en beschikken over voldoende ruimte om sportverenigingen een fantastisch(e) dag of weekend te bieden. Bij een uitje voor sportverenigingen kunt u denken aan sportieve activiteiten zoals een zeskamp, een survivaltocht of een voetbaltoernooi. Deze activiteiten kunnen gehouden worden op ons grote sport- en speelveld. Binnen in de recreatiezaal is ook voldoende ruimte om van alles te ondernemen. U kunt daar bijvoorbeeld gebruik maken van de televisie en de muziekinstallatie. Even niets om handen? Dan kan er tafeltennis of tafelvoetbal gespeeld worden, ook onze flipperkast staat tot uw beschikking. Neemt u ook rustig een drankje aan de buitenbar. Geen dagje weg maar een compleet meerdaags uitje voor uw sportvereniging? Ook dat kan bij Kampeerboerderij de Elsbeemden. U kunt met uw sportvereniging in één van de kampeerboerderijen overnachten.

Meerdaagse uitjes sportverenigingen

Een trainingskamp of gewoon een gezellig weekend met de sportvereniging? Kampeerboerderij de Elsbeemden bestaat uit twee kampeerboerderijen. De perfecte locatie voor uw sportverenigingsuitje. Onze boerderijen bieden allebei plaats aan 40 personen. U overnacht op slaapzalen met stapelbedden. In de boerderijen heeft u de beschikking over 14 douches en 6 toiletten. De dames en heren kunnen gescheiden douchen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze professionele keuken met 6 pits kookplaat, oven, magnetron, koelkast en vaatwasser. Eten kan gezamenlijk in de grote eetzaal. Wilt u liever genieten van het buitenleven tijdens het uitje van uw sportvereniging? Op onze kampvuurplaats kunt u een mooi kampvuur maken waar u heerlijk van kunt genieten.

Omgeving en uitjes sportverenigingen

Verblijft u met uw sportvereniging in Kampeerboerderij de Elsbeemden en wilt u graag een uitstapje maken in de omgeving? Dat kan prima in de omgeving van Sevenum. Kampeerboerderij de Elsbeemden grenst aan het gelijknamige natuurgebied met verschillende wandel- en fietsroutes. Ook vindt u een 18 holes golfbaan en een midgetgolfbaan in de buurt. Tijdens uw sportverenigingsuitje in Kampeerboerderij de Elsbeemden hoeft u zich niet te vervelen.

Meer informatie uitjes sportvereniging

Bent u benieuwd naar de uitjes voor sportverenigingen bij Kampeerboerderij de Elsbeemden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak om onze locatie te komen bewonderen.