Sportactiviteiten zijn leuk voor jong en oud. Lekker fanatiek bezig zijn in de buitenlucht met familie, klasgenoten of met de sportvereniging. Groepsaccomodatie de Elsbeemden is een groepsaccommodatie, sport- en vakantiecentrum met veel mogelijkheden.

Wat zijn sportactiviteiten?
Sportactiviteiten kunnen van alles zijn. U kunt denken aan voetballen, softballen of bijvoorbeeld een zeskamp. Op het ruime sport- en speelveld van groepsaccomodatie de Elsbeemden kunt u naar hartenlust sportactiviteiten ondernemen. Zo staan er op het voetbalveld doelen klaar zodat er flink gescoord kan worden. Geen zin in voetbal? Wij helpen u graag bij het bedenken van andere sportieve activiteiten.

Wanneer sportactiviteiten
Sportactiviteiten kunnen altijd. In de vorm van teambuilding is het leuk voor een bedrijfsuitje. Een zeskamp kan prima georganiseerd worden voor een familieweekend of een schoolreis. Maar ook een scoutinggroep of een sportvereniging kan prima vertoeven bij groepsaccomodatie de Elsbeemden. Trainingskampen behoren ook tot onze mogelijkheden. Het voordeel van groepsaccomodatie de Elsbeemden is het feit dat wij beschikken over 5 hectare aan ruimte. Onze gebouwen staan centraal, u kunt daar gebruik maken van toiletten, een bar een muziekinstallatie en een recreatieruimte. Buiten liggen de grote speel- en sportvelden. Hier kunt u uw fantasie laten spreken. Wij kunnen u helpen met het bedenken van sportactiviteiten die bij u en uw gasten passen. Sportactiviteiten zorgen ervoor dat u lekker bezig kunt zijn in de buitenlucht en helpen om uw dag, weekend of midweek zo plezierig mogelijk te maken. Blijft u langer dan een dag bij groepsaccomodatie de Elsbeemden? Dan kunt u gebruik maken van onze slaapzalen, elk gebouw heeft plaats voor 40 personen. U kunt dus met 80 personen blijven logeren in onze groepsaccomodaties. Dan beschikt u tevens over douches, een professionele keuken, eetzaal, een recreatieruimte en een terras. Het terras is gedeeltelijk overdekt zodat u ook bij regen buiten kunt zitten. De vuurkampplaats maakt het geheel compleet.

Waarom sportactiviteiten bij groepsaccomodatie de Elsbeemden?
Groepsaccomodatie de Elsbeemden is een unieke en knusse locatie waar u geen last heeft van omliggende bedrijven. Op onze 5 hectare grote locatie kunt u doen en laten wat u wilt. Op onze sportvelden kunt u gebruik maken van zelf meegebrachte spullen maar u kunt ook gebruik maken van de attributen die wij beschikbaar hebben. Weet u nog niet precies welke sportactiviteiten u wilt ondernemen? Vraag ons om advies. Wij denken graag met u mee en helpen bij de uitvoering van uw plannen. Het eten is ook geen probleem bij groepsaccomodatie de Elsbeemden. U kunt gezamenlijk barbecueën of zelf koken in onze professionele keuken. Geniet ’s avonds na in de recreatieruimte en maak gebruik van de televisie of de muziekinstallatie. Ook een potje tafelvoetbal behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben een buiten terras waar u gezellig kunt zitten en een drankje aan de buitenbar kunt halen.

Meer informatie sportactiviteit
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van groepsaccomodatie de Elsbeemden? Of wilt u weten welke sportactiviteiten u allemaal kunt doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak om langs te komen.