Als u een grote familie heeft, ziet u elkaar natuurlijk niet dagelijks. Wat is er dan leuker om eens in het jaar een familie uitje te houden? Samen met uw hele familie leuke activiteiten ondernemen en genieten van bijvoorbeeld een uitgebreide barbecue. Bij groepsaccomodatie de Elsbeemden bent u van harte welkom met uw gehele familie.

Wat is een familie uitje?
Een familie uitje kan van alles zijn. U kunt een hele dag genieten van sportieve, leuke en ontspannende activiteiten of een compleet weekend samen weg gaan. Groepsaccomodatie de Elsbeemden biedt u alle mogelijkheden op het gebied van familie uitjes. Onze locatie bestaat uit twee groepsaccomodatieen met verschillende faciliteiten. U kunt hier terecht voor binnen activiteiten en overnachtingen. Ook beschikken wij over ruime sport- en speelvelden. Uw familie uitje kan helemaal naar uw wens ingevuld worden. Weet u niet precies wat u wilt gaan doen? Wij helpen u graag met het bedenken en invullen van uw familie uitje.

Sportief familie uitje
Heeft u een sportieve familie en bent u op zoek naar een locatie met sportieve mogelijkheden? Dan bent u bij de Elsbeemden aan het juiste adres. Onze grote sport- en speelvelden geven uw gehele familie de gelegenheid om mee te doen aan bijvoorbeeld een zeskamp, survivaltocht of voetbaltoernooi. Uw ideeën zijn van harte welkom en kunnen altijd besproken worden. Daarnaast helpen wij u graag bij de uitvoering van de activiteiten. Om uw familie uitje op een ontspannen manier af te sluiten kunnen wij een compleet verzorgde barbecue voor u regelen. U hoeft alleen het aantal personen en speciale eetwensen aan ons door te geven. Natuurlijk kunt u niet alleen maar sportieve activiteiten bij ons doen. Groepsaccomodatie de Elsbeemden heeft tal van mogelijkheden. Neem eens contact met ons op voor informatie of maak een afspraak om onze locatie te bezichtigen.

Overnachten familie uitje
Is één dag met uw familie eigenlijk te kort? Kom dan een heel weekend naar groepsaccomodatie de Elsbeemden. Overnachten kan in één van onze groepsaccomodatieen. Onze groepsaccomodaties zijn gezellig en knus ingericht en hebben samen plek voor 80 personen. De slaapzalen zijn voorzien van comfortabele stapelbedden. Bovendien kan uw gehele familie samen eten in de eetzaal en activiteiten ondernemen in de recreatiezaal. Succes gegarandeerd.

Meer informatie familie uitje
Bent u van plan een familie uitje te plannen? Of wilt u weten of uw wensen gerealiseerd kunnen worden bij de Elsbeemden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie of maak een afspraak om langs te komen.

Covid-19 Maatregelen

Vanwege Corona zijn er een beperkt aantal personen toegestaan.

Alle maatregelen >

  • Volledig verbouwd
  • Knusse en ruime locatie
  • Vuurtonnen
  • Ruim 5 hectare grond
  • Aangrenzend natuurgebied
  • Vele activiteiten in de buurt
Meer informatie