Groepsuitjes worden jaarlijks veel ondernomen door families, bedrijven, sportverenigingen en scholen. Maar waar gaat u heen met een groep? Sevenum is een dorp in Noord Limburg met een knusse groepsaccommodatie: groepsaccomodatie de Elsbeemden. Geschikt voor al uw groepsuitjes.

Wat zijn groepsuitjes?
Groepsuitjes kunnen van alles zijn. Zo kunt u denken aan een dagje weg met de familie of een bedrijfsfeest. Groepsaccomodatie de Elsbeemden heeft alle ruimte om van uw groepsuitje een succes te maken. Op een ruime kavel van 5 hectare bevinden zich twee hoofdgebouwen met daarin slaapzalen, een recreatieruimte, eetzaal, keuken, douches en toiletten. Ook beschikken wij over een terras met bar, tafeltennistafel en flipperkast. U kunt zich bij ons ook heerlijk uitleven op het sportveld en de speelweide. Bij groepsaccomodatie de Elsbeemden hoeft u zich niet te vervelen. U kunt met een grote groep mensen overnachten in onze groepsaccomodatieen.De groepsaccomodatieen bieden plek aan 80 mensen. Groepsuitjes met overnachtingen zijn voor ons dan ook geen probleem.

Mogelijkheden groepsuitjes
In overleg is bijna alles mogelijk. Zo kunt u bij ons een groepsuitje plannen voor een dag. Hierbij kunnen er verschillende leuke activiteiten gepland worden. Bij het bedenken en uitvoeren van de activiteiten zijn wij u graag van dienst. Wilt u bijvoorbeeld een survivaltocht doen? In de omgeving van groepsaccomodatie de Elsbeemden kan dit prima. Samen met u spreken wij de mogelijkheden door. Ook de lunch of het diner kan door ons geregeld worden, zo behoort een barbecue tot de mogelijkheden. Wilt u liever een groepsuitje plannen met één of meerdere overnachtingen erbij? Onze groepsaccomodatieen zijn geschikt voor jong en oud. Met de gezellig ingerichte slaapzalen, de eetzaal, de recreatieruimte en de professionele keuken kan uw weekend of midweek niet meer stuk. In beide boerderijen is plaats voor 40 personen. Voor een schoolkamp, scoutingskamp, trainingsweekend of een studentenvereniging is dit uitermate geschikt. Maar ook als u van de natuur, rust en de ruimte houdt is het prima vertoeven bij groepsaccomodatie de Elsbeemden. Onze locatie grenst aan het gelijknamige natuurgebied. Het natuurgebied heeft diverse wandel- en fietsroutes waarbij u volop kunt genieten van de natuur en de ruimte. Natuurorganisaties zijn dan ook van harte welkom om hun groepsuitje bij ons te plannen. Onder leiding van een natuurgids kunt u een rondleiding krijgen in het natuurgebied De Elsbeemden.

Waarom groepsaccomodatie de Elsbeemden voor groepsuitjes?
groepsaccomodatie de Elsbeemden is een knusse maar ruime locatie. U bent bij ons verzekerd van een plezierig verblijf. Door de ruime keuze aan activiteiten die u bij ons kunt ondernemen zit er altijd wel iets voor u tussen. Twijfelt u over de activiteiten of over uw groepsuitje? Wij adviseren u graag. groepsaccomodatie de Elsbeemden heeft alles onder één dak. Activiteiten, slaapplaatsen en eten. Ook in de avonduurtjes is er genoeg te doen op groepsaccomodatie de Elsbeemden. In de recreatiezaal kunt u gebruik maken van de televisie en de muziekinstallatie, waarmee een bonte avond zo geregeld is. Is het mooi weer en zit u liever buiten? Dan kunt u gebruik maken van het terras met buitenbar. Ook kunt u een kampvuur maken op onze kampvuurplaats.

Meer informatie groepsuitjes
Bent u nieuwsgierig geworden naar de groepsuitjes bij groepsaccomodatie de Elsbeemden? Of wilt u onze locatie eens komen bewonderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Covid-19 Maatregelen

Vanwege Corona zijn er een beperkt aantal personen toegestaan.

Alle maatregelen >

  • Volledig verbouwd
  • Knusse en ruime locatie
  • Vuurtonnen
  • Ruim 5 hectare grond
  • Aangrenzend natuurgebied
  • Vele activiteiten in de buurt
Meer informatie